IMG_9317_edited.jpg

t'ien voor je huiswerK.

PERSOONLIJKE HUISWERKBEGELEIDING IN BUSSUM 

06 36045239  |  tienvoorjehuiswerk@gmail.com |  De Nieuwe Vaart 5, Bussum 

PERSOONLIJK

Uw kind staat centraal. Altijd. We hebben op elke 3 leerlingen 1 begeleider en bieden dagelijks intensieve coaching, structuur en discipline. Maar we bieden ook gezelligheid op zijn tijd, motivatie en meer zelfvertrouwen.

HUISELIJK

We bieden een stimulerende werk-omgeving met een studeer-, computer-, bijles- en stilteruimte, chillplek en dakterras. Een plek die als thuis voelt voor een balans tussen hard werken en ontspanning. 

HULP

Een goede mix van begeleiders bieden dagelijks vakgerichte begeleiding. We overhoren altijd en bespreken we elk resultaat. Ook bieden we hulp aan leerlingen met leerbeperkingen, zoals dyslexie, dyscalculie, ADHD, ADD, ASS, ODD en NLD.

COACHING

Niet alleen voor de leerlingen, maar ook voor de ouders middels ouder-gesprekken. Er is veel telefonisch contact (indien nodig) en we staan u bij in contact met docenten, mentoren en ambulant begeleiders van de school (zonder meerkosten).

Met t'ien kun je scoren!

t’ien voor je huiswerk biedt zowel studie- en huiswerkbegeleiding als bijles voor leerlingen van de basisschool en de middelbare school (vmbo, havo en vwo) op een centraal punt in Bussum.

 

(t'ien voor je huiswerk volgt de covid-19 RIVM regels voor het voortgezet onderwijs en begeleiden van 16 december 2020 tot 18 januari 2021 ONLINE)

 

t'ien voorziet in intensieve coaching, structuur en vakgerichte begeleiding, maar óók gezelligheid op zijn tijd. Dit zijn voorwaarden voor scholieren om zich goed te voelen, zelfvertrouwen te krijgen en gemotiveerd te blijven. En zodoende doelen te behalen. Daarnaast is de klik tussen kind en begeleider essentieel voor resultaat. Bij t'ien werken we daarom met een goede mix van begeleiders (van uitblinkende scholier tot student tot 'oude rot in het vak') en spreken we echt de taal van uw kind. Want bij t'ien staat uw kind centraal. Altijd.

ONS WERK

Een impressie van een dag bij t'ien

T'ien14
T'ien16
T'ien23
DSC09700
T'ien13
T'ien21

Van T'IEN

een persoonlijke noot

Ik, Ien (oprichter van t'ien), heb per 1 januari 2021 t'ien voor je huiswerk overgedragen aan Ric Stolp. Hij heeft ruime ervaring binnen het voortgezet speciaal onderwijs (tien jaar biologie en scheikunde, Martijnschool te Utrecht) en afgelopen tijd als docent IT-opleidingen in het bedrijfsleven.  Al deze ervaringen worden ingezet bij de kinderen die om allerlei verschillende redenen hulp nodig hebben bij hun schoolse activiteiten.  

 Ric, en het t'ien team, genieten ervan als de kinderen - verbaasd door de resultaten van hun eigen inzet - zelfvertrouwen krijgen en boven zichzelf uitstijgen. We hopen dit werk nog jaren te mogen doen, ook voor uw kind!

 

CONTACT t'ien

De Nieuwe Vaart 5, Bussum

KvK: 81099681

 

tienvoorjehuiswerk@gmail.com


Telnr. Ric: 0636045239

OPENINGSTIJDEN

 

Ma - Do: 14:00u - 18:00u

Zondag: 13:00 - 15:00* 

* minimaal 5 kinderen; o.b.v. persoonsgebonden 10-rittenkaart

© 2020 t'ien voor je huiswerk.

Huiswerkbegeleiding in Bussum.

Privacyverklaring

  • Facebook - White Circle
T'ien23