top of page
DSC_0023.jpg

OVER TIEN

Tien voor je huiswerk biedt studie- & huiswerkbegeleiding en bijles voor leerlingen van de basisschool en de middelbare school (vmbo, havo en vwo) op een centraal punt in Bussum. 

 

Bij Tien is er een goede balans tussen intensieve begeleiding, zelfwerkzaamheid en gezelligheid. Dit zijn voorwaarden voor scholieren om zich goed te voelen, zelfvertrouwen te krijgen en gemotiveerd te blijven. En zodoende doelen te behalen. 

Waarom Tien?

Heeft uw kind moeite met één of meerdere vakken op school? Kan uw kind zich niet goed concentreren tijdens het leren? Gaat uw kind naar het voortgezet onderwijs en wilt u ondersteuning bij het maken van huiswerk? Heeft uw kind een leerprobleem en extra hulp nodig?

DSC_0017.jpg

PERSOONLIJK

Uw kind staat centraal. Altijd. We hebben op elke 3 leerlingen 1 begeleider en bieden dagelijks intensieve coaching, structuur en discipline. Maar we bieden ook gezelligheid op zijn tijd, motivatie en meer zelfvertrouwen.

HUISELIJK

We bieden een stimulerende werk-omgeving met een studeer-, computer-, bijles- en stilteruimte, chillplek en dakterras. Een plek die als thuis voelt voor een balans tussen hard werken en ontspanning. 

HULP

Een goede mix van begeleiders bieden dagelijks vakgerichte begeleiding. We overhoren altijd en bespreken elk resultaat.

 

Ook bieden we hulp aan leerlingen met leerbeperkingen (lees daarover hieronder meer).

COACHING

Niet alleen voor de leerlingen, maar ook voor de ouders middels ouder-gesprekken. Er is veel telefonisch contact (indien nodig) en we staan u bij in contact met docenten, mentoren en ambulant begeleiders van de school (zonder meerkosten).

Bijzondere tieners

Bijzondere tieners zijn leerlingen die te maken hebben met een leerbeperking in de vorm van ADD, ADHD, NLD, dyslexie, dyscalculie, ODD, ASS en misschien nog wel meer. Deze leerlingen ervaren veel taken als 'opgedragen' en worstelen doorgaans 24/7 met zichzelf (en hun omgeving). Deze tieners hebben begeleiders nodig die weten hoe om te gaan met de verschillende leerbeperkingen. Kortom, het gaat om gespecialiseerde persoonlijke begeleiding. 

DSC_0198_edited.jpg
DSC_0099.jpg

TEAM TIEN

Bij tien voor je huiswerk is er een goede mix van begeleiders: van uitblinkende scholier tot student tot 'oude rot in het vak'. Ervaring is onlosmakelijk verbonden met het team van tien. Ervaring door vele jaren doceren, begeleiden en bijscholen van kinderen. Ervaring met de huidige gang van zaken op scholen. Ervaring uit eerste hand met leerbeperkingen (o.a. dyslexie). Hierdoor spreken we bij tien echt de taal van uw kind.

Daarnaast heeft iedere begeleider zijn/haar sterke vakken, waardoor er goede vakgerichte begeleiding en bijles mogelijk is.

DSC_0092.jpg

Ric

docent scheikunde/biologie

DSC_0107.jpg

Brigitte

Coordinator

IEN

'OPRICHTER'

DSC_0087.jpg

Feline

DSC_0078.jpg

Coosje

DSC_0091.jpg

Maurits

DSC_0076.jpg

Eva

Lineke

Bobby

DSC_0079.jpg

Pol

DSC_0090.jpg

Siewert

tien REFERENTIES

Persoonlijke post-it referenties van (oud)-leerlingen en ouders

1
10
6
1
2
4
7
3
5
8
12
10
11
13

tien voor je huiswerK.

bottom of page