OVER T'IEN

t’ien voor je huiswerk biedt studie- & huiswerkbegeleiding en bijles voor leerlingen van de basisschool en de middelbare school (vmbo, havo en vwo) op een centraal punt in Bussum. 

 

Bij t'ien is er een goede balans tussen intensive begeleiding, zelfwerkzaamheid en gezelligheid. Dit zijn voorwaarden voor scholieren om zich goed te voelen, zelfvertrouwen te krijgen en gemotiveerd te blijven. En zodoende doelen te behalen. 

Waarom T'ien?

Heeft uw kind moeite met één of meerdere vakken op school? Kan uw kind zich niet goed concentreren tijdens het leren? Gaat uw kind naar het voortgezet onderwijs en wilt u ondersteuning bij het maken van huiswerk? Heeft uw kind een leerprobleem en extra hulp nodig?

PERSOONLIJK

Uw kind staat centraal. Altijd. We hebben op elke 3 leerlingen 1 begeleider en bieden dagelijks intensieve coaching, structuur en discipline. Maar we bieden ook gezelligheid op zijn tijd, motivatie en meer zelfvertrouwen.

HUISELIJK

We bieden een stimulerende werk-omgeving met een studeer-, computer-, bijles- en stilteruimte, chillplek en dakterras. Een plek die als thuis voelt voor een balans tussen hard werken en ontspanning. 

HULP

Een goede mix van begeleiders bieden dagelijks vakgerichte begeleiding. We overhoren altijd en bespreken elk resultaat.

 

Ook bieden we hulp aan leerlingen met leerbeperkingen (lees daarover hieronder meer).

COACHING

Niet alleen voor de leerlingen, maar ook voor de ouders middels ouder-gesprekken. Er is veel telefonisch contact (indien nodig) en we staan u bij in contact met docenten, mentoren en ambulant begeleiders van de school (zonder meerkosten).

Bijzondere t'ieners

Bijzondere t’ieners zijn leerlingen die te maken hebben met een leerbeperking in de vorm van ADD, ADHD, NLD, dyslexie, dyscalculie, ODD, ASS en misschien nog wel meer. Deze leerlingen ervaren veel taken als 'opgedragen' en worstelen doorgaans 24/7 met zichzelf (en hun omgeving). Deze t'ieners hebben begeleiders nodig die weten hoe om te gaan met de verschillende leerbeperkingen. Kortom, het gaat om gespecialiseerde persoonlijke begeleiding. 

TEAM T'IEN

Bij t'ien voor je huiswerk is er een goede mix van begeleiders: van uitblinkende scholier tot student tot 'oude rot in het vak'. Ervaring is onlosmakelijk verbonden met het team van t'ien. Ervaring door vele jaren doceren, begeleiden en bijscholen van kinderen. Ervaring met de huidige gang van zaken op scholen. Ervaring uit eerste hand met leerbeperkingen (o.a. dyslexie). Hierdoor spreken we bij t'ien echt de taal van uw kind.

Daarnaast heeft iedere begeleider zijn/haar sterke vakken, waardoor er goede vakgerichte begeleiding en bijles mogelijk is.

LEONTINE

'oude rot'

CAS

PILOOT | TRANSAVIA

IEN

'OPRICHTER'

IRIS

6vwo | goois

NOES

6vwo | goois

ALEX

6vwo | goois

MARIZA

5vwo | goois

TIM

STUDENT | ECONOMETRIE

"Waarom niet?"

 

Tim heeft een tien voor:

  • begeleiding en uitleg van M&O, Economie en de bètavakken

  • helpen met overzichtelijke samenvattingen maken

  • overzicht houden door alles netjes te ordenen (agenda, aantekeningen, samenvattingen)

AUKE

6vwo | goois

IEN

'OPRICHTER'

"Wat bedoel je met makkelijk? Ik doe niet moeilijk. Ik doe het gewoon!"

 

  • 35 jaar ervaring als docente in voortgezet onderwijs, waaronder ruim 10 jaar het hart van t'ien

  • gespecialiseerd in bijzondere t'ieners

  • coaching, motiveren en stimuleren van t'ieners en ouders

t'ien REFERENTIES

Persoonlijke post-it referenties van (oud)-leerlingen en ouders

1
10
6
1
2
4
7
3
5
8
12
10
11
13

t'ien voor je huiswerK.

© 2020 t'ien voor je huiswerk.

Huiswerkbegeleiding in Bussum.

Privacyverklaring

  • Facebook - White Circle
2